От началото на `90 в Ателие "Силвия" се изработват абитуриентски албуми. Непрекъснатото използването на съвременни технологии и материали гарантира отлично качество.

Тази страница е създадена за да Ви улесни. Ако още се чудите дали да си направите абитуриенски албум или вече търсите къде да поръчате, то това е мястото. Преминавайки през различните зони ще можете да разгледате множество снимки и различни модели албуми и да изберете вашият вариант.

В зонаизберете клас са посочени училищата и класовете на които се изработват албуми в момента. Избирайки клас Вие можете да разгледате снимките и оформените страници. Различията в пропорциите на снимките е поради различните модели албуми. Освен да изберете модел за изработване на албум, Вие можете да прецените по какъв начин и къде желаете да бъдете снимани. Въвеждайки парола Вие ще получите достъп до данните и увеличени снимки на вашият клас.

Зонаотделете вашите снимки ви дава възможност да разгледате снимките в увеличен размер, както и да отделите снимките които желаете да се включат на вашата страница от албума.

разгледайте снимките е зоната където се виждат увеличените копия. Тук се показват последните 9 'отделени' снимки.

За да посочите вашите предпочитаниявъведете вашите данни. С въвеждането на № се извикват съответните данни (ако са въвеждани и запомнени!), с маркиране 'в ляво' или 'в дясно' се определя положението на допълнителните снимки и зодия. В белите правоъголници са посочени имената на избраните снимки. Ако са маркирани с червено, то на тази позиция ще бъде въведена следващата избрана снимка. С натискане на върху нея, позицията се активира. Ако не желаете допълнителна снимка на тази позиция - просто натиснете 'x'.

Посредством иконите са посочени модели на зодии и варианти на оформление на страницата, като с червеният кант е активната в момента. Оформянето на страниците е еднакво за целия албум. Ако класа вече е избрал модел на оформление, то излиза предупредителен надпис и е допустимо само избраното оформление. В долната част са показани 'отделените' снимки, от тях се избират снимките за страницата. ВАЖНО е да знаете, че с тук Вие не създавате страницата от албума, а само въвеждате вашите данни и предпочитания, самата страница се обработва отделно и включва при останалите снимки. Натискайки върху нея, Вие минавате в зонамакет на албума, където в увеличен размер можете да видите готовите до момента страници от албума. Естествено за обработката е необходимо време.

ВАЖНО е да знаете, че данните които въвеждате се включват по договореният начин в албума 1:1 и само при явно несъответствие ще направим допълнителна проверка. Достъп до данните на класа се извършва с въвеждане на парола, коята се получава при сключване на договор за изработване на абитуриентски албум.

Ако вашият клас още не си е поръчал албум, Вие можете да заявите желание за това в зонаформа за заявки или чрез прати писмо, както и на тел.0887497197 - инж. Цветан Спасов; 0878838970 - инж. Тихомир Христов.